SüperTeklif

Türkiye'nin ilk web tabanlı "izinli pazarlama" platformu olan SüperTeklif, bir Dataprofil A.Ş. ürünüdür.

SüperTeklif, veritabanında bulunan yüz binlerce bireysel üyesi ile çok katmanlı izinli pazarlama hizmeti sunmaktadır. Veritabanında bulunan bireysel üyelerin profil bilgileri ve tercihleri reklamverenlerin kullanımına sunulmakta, reklam ve tanıtımlardan elde edilen net gelirin %45'i SüperTeklif üyelerine Puan olarak dağıtılmaktadır. 100.000 Puan'a ulaşan SüperTeklif üyelerinin ise banka hesabına Puanlarının karşılığı olarak 100 TL yatırılmaktadır.

Reklamverenler, SüperTeklif üyelerini ilgi alanlarına, kişisel özelliklerine göre profilleyerek pazarlama mesajlarını e-mail, SMS, MMS, doğrudan posta gibi çeşitli interaktif kanallar ile "doğru" hedef kitlelerine nokta atışı yaparak ulaştırmaktadır.



SüperTeklif nedir?
Süper Teklif, SüperTeklif web sitesine üye olan kullanıcıların izinleri doğrultusunda farklı kanallardan tanıtım mesajları yayınlayan ve bu mesajlardan gelen kazançlarının belli bir kısmını kullanıcılarına dağıtan Türkiye'nin ilk web tabanlı izinli pazarlama platformudur.

SüperÜye nedir? Bana ne kazandıracak?
SüperTeklif'e üye olan kullanıcılarımızın hepsi birer SüperÜye'dir. SüperÜye olduğunuzda kendi okuduğunuz ve sizin davetinizle SüperÜye olanların okuduğu tanıtım mesajlarından Puan kazanırsınız. 100.000 Puan'a ulaştığınızda dilerseniz 100 TL hesabınıza yatırılır. Ayrıca profil bilgilerinizi güncellediğinizde ekstra Puan kazanırsınız.

Nasıl SüperÜye olurum?
Türkiye'nin ilk web tabanlı izinli pazarlama platformu SüperTeklif'e üye olmak için buraya tıkladıktan sonra karşınıza çıkan üyelik formunu doldurarak ve üyelik sözleşmesini kabul ederek üye olabilirsiniz.

Siteye giriş yaptığımda bilgilerimi nereden takip edebilirim?
Üye girişi yaptığınızda, bilgilerinizi açılır pencere (pop-up) olarak karşınıza çıkan SüperÜye sayfasından takip edebilirsiniz. Bu sayfa açılmıyorsa internet tarayıcınızın açılır pencere ayarlarını kontrol etmeniz gerekmektedir. Kullandığınız tarayıcıya göre açılır pencerelere nasıl izin verebileceğinizi aşağıdaki başlıklardan görebilirsiniz.
    İnternet Explorer 6.0
"Araçlar" menüsünden "İnternet Seçenekleri"ne tıklayınca "Gizlilik" başlığına gelerek en alttaki "Açılır Pencereleri Engelle" yazısının yanında bulunan kutucuktaki işareti kaldırın.
     Mozilla Firefox 2.0.0.3
"Araçlar" menüsünden "Seçenekler"e tıklayınca "İçerik" başlığına gelerek "Açılır Pencereleri Engelle" yazısının yanında bulunan kutucuktaki işareti kaldırın.
     Netscape 8.1
"Araçlar" menüsünden "Güvenlik Merkezi"ne tıklayınca ekranınızın sağ alt köşesinde açılan menüden "Açılır Pencere Engelleyicisi"ne gelerek mevcut bir engel gözüküyorsa kaldırabilirsiniz.
     Opera 9.10
"Araçlar" menüsünde "Tercihler" adımını seçtiğinizde karşınıza çıkan "Açılır Pencere" başlıklı listede "Açılır pencereleri kabul et" seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
     Maxthon 1.5.9
"Ayarlar" menüsünde "İnternet Seçenekleri"ne tıklayınca, "Gizlilik" başlığına gelerek "Açılır Pencereleri Engelle" yazısının yanında bulunan kutucuktaki işareti kaldırın.


Puan Nedir?
SüperÜye'nin kendisinin ve davet yöntemiyle SüperTeklif'e üye yaptığı kullanıcıların okuduğu tanıtım mesajlarından kazançları Puan olarak biriktirilmektedir. Kazanılan Puanlar 100.000'e ulaştığında, Puan'ın karşılığı olan 100 TL SüperÜye'nin isteği üzerine belirttiği hesap numarasına ödenir.

Üyeliğim hemen aktif olur mu?
SüperTeklif üyelik formunu doldurup, formun altında yer alan kullanıcı sözleşmesini onayladığınızda üyeliğiniz aktif olur.

İsmimi hatalı yazmışım, nasıl düzeltebilirim?
Üyelik kaydı sırasında Ad ve Soyad bilginizi, hatalı yazmanız durumunda, "Bize Ulaşın" sayfasından bizimle iletişime geçebilirsiniz. Unutmayın! 100 TL'ye ulaştığınızda ödemenizin yapılabilmesi için, üye formunda vermiş olduğunuz bilgileriniz ile hesap numaralarınıza ait bilgilerin tutarlı olması gerekmektedir.

Cep telefonu numaram ya da e-mail adresim değişti, ne yapacağım?
Üye Giriş sayfasına şifre ve e-mail adresiniz ile giriş yaptıktan sonra, "Üyelik İşlemlerim" başlığı altında yer alan "Profil Bilgilerim" ekranından cep telefonu ve e-mail bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Şifremi ya da e-mail adresimi unuttum / bilmiyorum, siteye nasıl giriş yapacağım?
Giriş bilgilerinizi unuttuğunuzda, Üye Giriş alanının altında bulunan "Giriş Yapamıyorum" linkine tıklamanız ve durumunuz ile ilgili "Şifremi unuttum", "Şifrem var, e-mail adresimi hatırlamıyorum", "Şifremi de e-mail adresimi de hatırlamıyorum" gibi seçeneklerden size uygun olanı seçerek üye giriş bilgilerinize ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder